De cafetaria bevindt zich in het ontvangst-gebouw tegenover de kerk. Het is een ruime zaal op 2 verdiepingen met een prachtig uitzicht op een typisch ardeens landschap, gezellig om met andere mensen kennis te maken en/of iets te gebruiken voordat U weer teruggaat. U kunt er op ieder moment consommeren : broodjes, taart, gebak, warme/koude dranken, wijn, exclusief bier enz. tegen demokratische prijzen.

Het gebouw heeft een ontvangstcapaciteit van 200 personen , verdeeld over de 2 etages, maar is ook zo ingedeeld dat alleenstaanden of kleine groepen zich op hun gemak voelen, wat nog bevorderd wordt door rustige muziek.


panoramisch zicht (350 Kbytes)

Gehandicapten of mensen die moeilijk ter been zijn , zijn ook welkom met een direkte gelijkvloerse toegankelijkheid tot de toiletten vanaf de parking en toegang tot het ontvangstgebouw buitenom. 1 toilet toegankelijk voor rolstoelen.

Het ontvangstgebouw is indrukwekkend, want een gedeelte ervan bevat de winkel van religieuze artikelen , kado's, souveniers, regionale artikelen.

 
 

 

Voor verdere inlichtingen :
Accueil Saint-Antoine  -  Marie en Max Licher, diakonaal echtpaar
St-Antoine, 21   B-6960 MANHAY  -  e-mail :info@st-antoine.be - 086/43.31.02