Een persoonlijke ontvangst van groepen die dit vragen is mogelijk.

Meestal ontvangen wij groepen s morgens. We stellen voor iets te gebruiken tussen 9 uur en 10 uur (koffie, broodjes, taart, ontbijt). Daarna kan er een Heilige Mis opgedragen worden speciaal voor de groep (uistluitend in het frans) en voor hun Mis-intenties. Inplaats van deze Mis kan de pastoor (of de diaken) ook een uitleg geven over het ontstaan en de ontwikkeling van onze bedevaarts-plaats St-Antoine . Ieder ander onderwerp van Uw keuze over de Heilige Kerk of de heiligen kan ook belicht worden.

Wij adresseren ons speciaal tot de volgende groepen  :

•  60-plussers
•  parochiale verenigingen
•  vrouwen verenigingen
•  gehandicapten

en iedere andere groep die een ontvangst zoekt in verband met het geloof of die geïnteresseert is in de geloofsbelijdenis.

De jongerengroepen met of zonder begeleiders en/of catechisten zijn ook welkom. De diaken of zijn vrouw kunnen met hen praten en misschien eventueel een aktiviteit met hen doen. Er kan over gepraat worden. Laat de jongeren een plaats zien waar vele gelovigen samenkomen om hun geloof te uiten.

s Middags kan een groep zich altijd aansluiten bij de Heilige Mis op dinsdag, donderdag, zaterdag of zondag, zonder speciale ontvangst. Wij vragen U echter ons toch op de hoogte te stellen zodat wij er rekening mee kunnen houden voor het bestellen van broodjes en taarten. We reserveren alleen geen plaatsen in de kerk of in de cafetaria.

s Zomers is er vaak geen plaats meer ¼ uur voor het begin van de Heilige Mis voor de Missen die binnen opgedragen worden.

 

Voor verdere inlichtingen :
Accueil Saint-Antoine  -  Marie en Max Licher, diakonaal echtpaar
St-Antoine, 21   B-6960 MANHAY  -  e-mail :info@st-antoine.be - 086/43.31.02